Kick-off GenderBending Bar op 8/9

Den Draak, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen

Voor wie zich in het dagelijkse leven soms of vaak vragen stelt bij het concept 'gender' en hier op een recreatieve manier mee wil experimenteren, is er vanaf 8/9 de GenderBending Bar in café Den Draak in Antwerpen.WIE?

GenderFlux, dat zijn de genderboefjes. Wij zijn namelijk niet bang van de genderpolitie.
GenderFlux wil via de GenderBending Bar en andere activiteiten een recreatieve ontmoetingsruimte creëren voor al wie tijdelijk of langer buiten de m/v-hokjes valt.


WAT?

De GenderBending Bar is een praatcafé voor ieder die zich onder de parapluterm transgender schaart, interseksuelen en al wie het concept 'gender' binnen een vrolijke en veilige setting en met gelijkgestemden verder wil exploreren. Voor wie er nood aan heeft is er telkens vanaf 18u een onthaalmoment en een omkleedruimte voorzien.


EXTRA ACTIVITEIT

Wie wil kan tijdens de GenderBending Bar ook telkens deelnemen aan een extra activiteit.
Bij de kick-off op 8/9 geeft Robin Van Royen een korte introductie tot Drag King make-up. Robin biedt eerste hulp bij Drag King drang en verklapt ons hoe je binnen enkele minuten een snor of (stoppel)baardje krijgt.
Niemand minder dan Peter Platel komt ons wegwijs maken in het land der vrouwelijke make-up en haartooi. Steunend op zijn jarenlange ervaring binnen het drag queen milieu en zijn transgender project Make Up 2 Make up in Nepal, verklapt hij ons hoe je nu juist die baard kan verdonkeremanen en gaat hij in op de basic do's & don'ts.


WAAR EN WANNEER?

GenderBending Bar elke 2de zaterdag van de maand: kick-off op 8/9 in café Den Draak, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen.
18u onthaal en omkleedruimte
18.30 introductie tot Drag King make-up door Robin Van Royen op de zolder van Het Roze Huis
19.00 introductie tot vrouwelijk make-up en haartooi door Peter Platel op de zolder van Het Roze Huis
  

Muurbloempjes of superhelden, schelmen of watjes, piraten of doetjes... iedereen is welkom. 


(Be)come as you are!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten